Fiskeri & Natur – Butikken

Besøg vores butik i Odense Centrum og bliv inspireret til din næste tur.

Kategorier

Hvad kan du finde i butikken.

Fodtøj

Hvad enten det er til fisketuren eller en tur i haven, har vi altid et godt udvalg i fodtøj i alle prisklasser. 

Udstyr

Alle, der bevæger sig i naturen, kender til oplevelsen af, at have det rette udstyr på eller med. Hos Fiskeri&Natur ligger det os meget på sinde, at det udstyr vi forhandler, skal leve op til vores egne høje krav. Derfor forhandler vi en lang række af kvalitetsmærker, som vi kender og som vi ved fungerer.

Specialagn

Hos Fiskeri&Natur forsøger vi hele tiden, at finde nye varer og specialagn, som man ikke kan finde alle andre steder. Vi tror på, at hvis vi kan skille os en lille smule ud, at så bliver vi også mere interessante at besøge for jer kunder. I vil derfor altid finde en lang række af håndlavede danske specialagn til vores danske fiskeri.

Om Os

Fiskeri og Natur ligger på adressen Vesterbro 2 i det centrale Odense.

Det er i fiskegrejssammenhæng en adresse, som har en traditionsrig historie, da der er blevet solgt fiskeudstyr fra matriklen siden 1970erne.

Poul Skov havde i mange år butikken Sportshjørnet, som solgte både fiskegrej og sportsudstyr. I 1999 overtog den sjællandske kæde, Jan og Bo’s Lystfiskershop hjørnebygningen, og solgte fiskegrej fra adressen frem til og med 1. Maj 2018, hvorefter vi overtog lejemålet, og butikken skiftede navn til Fiskeri&Natur. Det, at butikken skiftede navn betød ikke udelukkende nye ansigter, da Thomas og Jeppe havde arbejdet under Jan og Bo i mange år, og derfor så muligheden i, at stå på egne ben og præge butikken i deres egen retning. Michael, som tidligere har været i grejbranchen, og som er en god ven, gik med i projektet, og kom med ny energi og nye ideer.

Hos Fiskeri&Natur er vi alle meget ivrige lystfiskere, og får i den daglige drift hjælp af nogle unge gutter, der fisker som gale. Vi synes derfor, at vi godt kan sige, at vi altid har fingeren på pulsen, når det gælder fangster og sidste nyt på grejfronten.

Knæk og bræk.

Mvh.

Michael, Jeppe og Thomas.

+45 66 11 61 31

Fiskeri & Natur ApS
Vesterbro 2
5000 Odense C

Du kan betale med:

Mastrcard

Mastercard

Visa

Visa

MobilePay