Gratis fragt til nærmeste GLS pakkeshop ved køb over kr. 500,-

Skriv til os

info@fiskeri-natur.dk

Ring til os

+45 66 11 61 31

0 Varer

DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Fiskeri & Natur

Hvem er vi
Besøg webshoppen

Om OS

Velkommen til Fiskeri & Natur’s webshop, hvor du kan finde og købe en lang række af kvalitets og specialvarer til en konkurrencedygtig pris.
Os i den fysiske butik er ude at fiske, så ofte det er muligt, og forsøger derved altid, at have fingeren på pulsen i forhold til grej og kvalitet.
Du kan finde mange af vores varer her på webshoppen eller besøge os i den fysiske butik, som ligger på Rugårdsvej 260 i det nordvestlige Odense

Vi glæder os til at hjælpe dig

Michael, Thomas og Jeppe

Indehavere

Hvem er Vi

Thomas

Jeg hedder Thomas Kopp Kristiansen

Interessen for fiskeri har været der så længe jeg kan huske.

Jeg anser mig selv, for at være en alsidig lystfisker, som nyder fiskeriets forskellige facetter, søfiskeri-spinnefiskeri-fluefiskeri-fluebinding-havfiskeri.

Det er blevet til flere ture til nord Norges Havøysund og Saltstraumen, hvor det er blevet til både helleflyndere og stortorsk.

Det plejer også hvert år at blive et par ture til det gule rev´s mangfoldighed.

Specielt geddefiskeri har jeg altid fundet spændende, da den kan fanges på så mange vidt forskellige metoder, det er blevet til flere ture til Sydsjællands brakvands fiskeri, det samme gælder også Blekinges skærgård, enten med flydering eller med kajakken.

Det også mig du skal snakke med, hvis du har planer om at prøve kræfter med Ölands gedder og øens store havørreder, jeg har besøgt Öland hvert år siden 1992.

Det er blevet til hundrevis af gedder, samt flere gode havørreder gennem årene, så jeg har helt sikkert et tips eller to til dig, hvis turen går til Öland.

Endvidere det er også blevet til mange ture på jagt efter sydsveriges havørreder.

Da man jo er fynbo, så bliver det naturligvis til utallige kystture hvert år, enten med spinnestangen eller fluestangen.

Du er velkommen til at skrive til mig på thomas@fiskeri-natur.dk eller ringe til butikken tlf.66 11 61 31

Jeppe

Mit navn er Jeppe Larsen

Jeg kommer ud af en gal lystfiskerfamilie fra Morud, hvor min far og to ældre brødre har præget mit lystfiskerliv, som startede i en alder af 5 år med skrubbefiskeri ved sommerhuset på Langø.

I 1992 fangede jeg min først laks i norske Orkla, og har siden dengang været at finde ved de norske lakseelve hver sommer.

Jeg fisker meget på de fynske kyster og i det tidlige forår også på de sydsvenske. Jeg fisker en del i de jyske åer, og har hvert også et par ture fra Hanstholm, hvor det gælder havfiskeriet. Derudover er jeg medlem af Fyns småbådsklubfiskeklub.

Jeg har været i grejbranchen siden 1995, og glæder mig til at møde jer i Fiskeri & Natur.

Mange hilsner

Jeppe Larsen

jeppe@fiskeri-natur.dk

Michael

Mit navn er Michael Nielsen Jeg er den ældre herre i butikken, som holder de unge i kort snor:) Lystfiskeriet har altid betydet enormt meget for mig, hvor det primært er det fynske kystfiskeri, der har min store interesse, og hvor specielt Æbelø altid har ligget mit hjerte nært. I de sidste år har jeg også kastet mig over havørredfiskeriet i Sydsverige. Den mere rå natur og de ofte store fisk, gør det enormt spændende!! En anden type fiskeri jeg også holder meget af, er havfiskeriet. Jeg er hvert år flere gange på det Gule Rev, hvor det gælder fiskeriet efter torsk og sej. Slutteligt har jeg altid interesseret mig for det specielle endegrej. Jeg har tidligere fungeret som grejimportør, og var i den forbindelse med til at udvikle wobleren ”Kongetobisen”. Mange hilsner Michael Nielsen

+45 66 11 61 31

Fiskeri & Natur ApS
Rugårdsvej 260
5210 Odense NV

Du kan betale med:

Mastrcard

Mastercard

Visa

Visa

MobilePay